Informatiebijeenkomst en rondleiding

Informatiebijeenkomst / rondleiding voor nieuwe ouders

Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten en rondleidingen voor nieuwe ouders. U kunt zich hiervoor opgeven door te bellen met 020-6431596 of door een email te sturen naar info@obs-michielderuyter.nl. Vermeld a.u.b. uw telefoonnummer in uw bericht. Mocht het u niet lukken een geplande bijeenkomst bij te wonen, dan is het mogelijk om telefonisch een afspraak maken voor een gesprek en een rondleiding op een ander moment.

Tijdens een informatiebijeenkomst ontvangt u een informatiepakket met hierin de schoolgids, het aanmeldingsformulier en een aantal folders (o.a. Kanjertraining en Snappet). U krijgt algemene informatie over de school en wij vertellen over ons onderwijs.
Tijdens een rondleiding kunt u ons mooie gebouw bekijken en nemen we een kijkje bij verschillende groepen. We vragen u zonder kinderen naar deze bijeenkomst te komen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

data schooljaar 2021-2022

Tijd: 9.30u-11.00u.