Welkom op de Michiel de Ruyterschool

Tijdelijk ander telefoonnummer

De school is tijdelijk niet bereikbaar via ons normale telefoonnummer. U kunt ons telefonisch bereiken via 0634256891.

Vriendelijke groeten, Team Michiel de Ruyter

We heten u van harte welkom op de site van onze school.

Een basisschool is een belangrijk stukje van je leven, voor kinderen en ouders.
Zo vinden wij het goed omgaan met elkaar van essentieel belang en daarom is onze school een Kanjerschool.
De Kanjertraining heeft tot doel om het sociale en emotionele klimaat in de groep en de school te verbeteren.
Hierbij leren we onze kinderen op een respectvolle, plezierige en veilige manier met elkaar om te gaan.
Daarnaast willen wij de kinderen een leerzame- en ook een uitnodigende plek bieden.
Op deze website vindt u alle informatie, nieuwtjes, foto's en antwoorden op veel gestelde vragen.

Voor informatie over onze school klik hier
Als u tijdens het lezen vragen, opmerkingen of suggesties heeft, vertel of mail het ons!

Met vriendelijke groet, mede namens het hele team,

Vanita Attema, directeur
Bastiaan Bottemanne, adjunct directeur

Lees meer over onze missie en visie